Home

 

 

Billedkolager

Home

 

Rakuskulpturer

 

Bronzeskulpturer

 

Glasbilleder

 

Kulkvareller

 

Om kunstneren

 

 

Ingrid Ebbesen:

Mine skulpturer er abstrakte, og kvindeskulpturerne har en let erotisk udstråling der udtrykker livsnydelse  og stolthed. Jeg finder stor glæde  og fordybelse  ved at arbejde med leret, og skulpturerne får udtryk- ved hjælp af humoren og fantasien efterhånden som arbejdet skrider frem.                              

Jeg  har været på en del udviklingekurser, heriblandt modellering efter levende modeller og keramiske/raku kurser for  ny inspiration. Jeg eksperimenterer og udvikler selv mine glasurer og bruger egne erfaringer. Jeg arbejder med stentøjsler, og min store interesse er rakubrænding  , da hele processen i denne form for brænding er meget spændende og uforudsigelig.

                      

 

Kontakt Gallerie-My

 mobil:   26605320

Mail:  ie@gallerie-my.dk

Raku-teknikken udløser en kemisk proces under brænding og reducering , det får farverne til at variere fra gang til gang, så slutresultatet vil derfor altid være meget spændende og overraskende. Den sorte farve  og de små krakeleringer der fremkommer i glasuren, er også et kendetegn for  denne spændende teknik.                                     De raku brændte skulpturer måler fra ca. 15 cm til ca. 30 cm .

Bronzeskulpturer er fremstillet i voks og senere bronzestøbt, de er nummererede og signeret og støbt i et få antal.

Glasfirnurligheder er små glasbilleder, de er hæklet/formet med jern/kobbertråd og er derefter glasbrændt og monteret i trærammer belkædt med metal.

Kulkvareller  Mine kulkvareller er udført med mange forskellige teknikker bl. a. flere konserveringsprocessor. Træet stammer bl.a. fra nedbrændte kanonbådshuse på Holmen i København,  fra KB-Hallen og hvor jeg ellers har været heldig at finde træ til spændende skulpturer.